Végtelen lehetőség vár Rád! INGYENES OKTATÓ ANYAG

Ajánló - Amennyiben szeretnél kiegyensúlyozott, boldog életet élni és maximálisan kihasználni az élet adta lehetőségeket, és szeretnél sikeres lenni a munkádban, akkor regisztrálj MOST és én küldöm neked INGYENES oktató anyagomat, hogy miként érheted el a sikert a lehető legrövidebb idő alatt!

Állítsd az életed és karriered felfelé ívelő pályára!

Szeretnéd életedet és karriered felfelé ívelő pályára állítani és megtalálni a helyed a világban? Szeretnéd, hogy ne legyenek mindennapi anyagi problémáid, szeretnéd elérni az anyagi függetlenséget? Amennyiben a kérdéseim egyikére vagy akár mindegyikére „Igen” a válaszod, akkor nincs, más dolgod csak regisztrálnod és én megmutatom Neked, hogy mindezt hogyan érheted el! Ne feleddvégtelen lehetőség vár RÁD! Felkészültél?

Regisztrálni az oldal alján található részben tudsz!Amelynek köszönhetően Te is gyorsan és egyszerűen megtanulhatod, hogy mik azok, amelyek segíthetnek Téged abban, hogy elérd a céljaidat és az anyagi függetlenséget!

Mit is tartalmazz ez az INGYENES OKTATÓANYAG

Hogyan lesznek a célok jó célok?

A megfelelő célok megfogalmazása segítségünkre lehet abban, hogy figyelmünket fókuszálni tudjuk, motivációnkat fenntartsuk, és nem mellesleg eredményesek legyünk álmaink, vágyaink megvalósításában. A célok tehát a fejlődésünk eszközei, melyek egy vágyott szint- lehetőség szerint időhöz kötött- elérését határozzák meg, valamint segítenek megtalálni és elfogadni az utat.

A célok közvetlen hatással bírnak, hiszen figyelmünket ráirányítják a kulcsfontosságú kérdésekre, amivel foglalkozni szeretnénk, mobilizálják az erőforrásainkat, növelik a kitartást. Azonban indirekt hatással is bírnak, hiszen jelentős mértékben befolyásolják a pszichológiai állapotunkat is. Gondolok itt arra, hogy növelik az önbizalmat, és az elégedettség érzését, emellett pedig csökkentik a szorongást. Egyszóval tudatosabbá tesznek bennünket, segítenek átlendülni a nehézségeinken. Éppen ezért érdemes a célok megfogalmazására külön időt szentelni. 

 A célállítás technikája

A célállítás technikája segítségünkre lehet abban is, hogy a saját céljainkat tudatosítsuk. Sokszor ugyanis valahol a fejünkben már megfogalmazódott az elképzelés, hogy mit is szeretnénk, de talán még magunk számára sem mertük kijelenteni. A célállítás során értékelhetjük jelenlegi állapotunkat, lehetőségeinket, amik megint csak hozzájárulnak a reális célok megfogalmazásához, valamint lehetőséget ad kontrollálni a céljaink felé való haladás útját. Sokaktól halljuk, hogy " célom, hogy boldog legyek", "célom, hogy jól keressek", "célom, hogy győzzek". Ezen célok felállításánál mind-mind olyat hibákat követünk el, melyeket a nap folyamán fogunk kifejteni.

Felkeltettem az érdeklődésed? Készen állsz arra, hogy kihozd az életedből a Végtelen lehetőségeket? IGEN? Akkor mire vársz még? Regisztrálj MOST!

Nincs más dolgod csak megadni a neved és email címed és én küldöm is neked a Végtelen lehetőség vár Rád! INGYENES oktató anyagomat!

 

2022 december 15.
 

 

A Tudás Mindenkié - Vállalkozói Ösztöndíj Program 2023

Ajánló - Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy különböző problémákra különböző megoldások léteznek, így a Felelős Cégvezetés közösen elindítjuk a Tudás Mindenkié Programot hazai kkv-k részére.