Szolgáltatások

Life coaching, Business coaching, Tréningek

Tréningek

A tréning egy csoportos tanulási forma, melyben a hangsúly a gyakorlati oktatáson, nem pedig az elméleten helyezkedik el. Az elmélet a tréningeknek csupán 15-20 százalékát teszi ki, a többi időben a különböző gyakorlati feladatok kapnak szerepet.
bővebben

Karrier tanácsadás

Felmérések, és saját személyes munkám során szerzet tapasztalatok bizonyítják, hogy az  emberek ott követik el életük legnagyobb hibáját, hogy olyan munkát végeznek olykor egy életen át,  amit egyáltalán nem szeretnek csinálni.
bővebben

Vezetői tanácsadás

A vállalatok sikerességét és eredményességét nagymértékben meghatározzák a kiváló képességű vezetők. Minden vállalkozás célja, hogy vezetői a legjobbak legyenek.
bővebben

Life coaching

Mindannyian kerülhetünk olyan élethelyzetben, amikor szükségünk lehet új nézőpont keresése, vagy néhány bonyolultnak hitt kérdés megválaszolása, vagy egy komoly döntés meghozatala.
bővebben

Business Coaching

Az üzletviteli tanácsadás azaz a Business Coaching nem vezetői tanácsadás, hanem személyreszabott, célorientált vezetői támogatás. Olyan módszer, amellyel a partner az üzleti életben sikeresebbé válhat, megoldhatja problémáit, vagy fejlesztheti vezetői, kommunikációs készségeit.
bővebben