Ki az a Pierog Alexander?

Pierog Alexander vagyok life és business coach, tréner, a Jövőtervezés Okosan és a Felelős Cégvezetés társalapítója.

Közel tíz éve dolgozom Life-és business coachként. Ez alatt az idő alatt számos emberrel, emberi sorssal és megannyi problémával találkoztam. Tudom azt, hogy mindenki kerülhet olyan helyzetben, amikor nem látja tisztán önmagát és azt az élethelyzetet, amiben éppenséggel belekerült, ilyenkor jön jól egy teljesen kívülálló ember, aki értő figyelemmel jól irányzott kérdésekkel segít abban, hogy az adott egyén megtalálja a számára legmegfelelőbb utat, döntést. Ez az én hivatásom, hogy segítséget nyújtsak abban, hogy meghozd a számodra legjobb döntéseket. Nem én döntök helyetted én csak ott vagyok a folyamat alatt végig és „fogom a kezed” és tudásom legjavával támogatlak abban, hogy azt az élethelyzetet, ami miatt hozzám fordultál mihamarabb megoldjad és tovább tudj lépni a céljaid felé, hogy sikeres és boldog életet élhess. Röviden ez az én hivatásom és hitvallásom.

 

 

Életem során sok mindent csináltam már, dolgoztam vendéglátásban felszolgálóként, a médiában szerkesztő-riporterként és előadóművészeket is menedzseltem, menedzselek a mai napig is. Látszólag szerteágazó területeken tevékenykedtem, azonban idővel rá kellett jönnöm, hogy ezeket a szakterületeket egyetlen dolog köti össze: a segítő szándék, a támogatás és a személyemből fakadó empátia az embertársaim iránt.

Amikor vendéglátásban dolgoztam, emberek nyíltak meg nekem, meséltek legféltettebb titkaikról, kudarcaikról, álmaikról és kértek tőlem tanácsot, segítséget! Később, amikor több milliós nézettségű tévéműsorokban működtem közre, mint szerkesztő-riporter, akkor valahogy midig olyan riportalanyokat, olyan sztorikat találtam, akik segítségre szorultak. Művészeti menedzserként pedig az előadóknak segítettem, segítek a mai napig is önazonossá válni, és tevékenyen közreműködök előmenetelük építésében, álmuk megvalósításában.

Közel tíz éve úgy döntöttem, hogy energiáimat és tudásomat teljes egészében mások segítségének a szolgálatába állítom, és azóta több száz embernek tudtam segíteni és életüket pozitív irányba terelni.

Mottóm: Álmodj, tervezz, csináld meg!

Sajnos a legtöbb ember fél álmodni, mert fél a csalódástól, lusta tenni az álmaiért, mert könnyebb azt mondani, hogy „nekem úgysem sikerülne”, és a megvalósításhoz a legtöbben már el sem jutnak, mert azt mondják „majd holnap”.

Szakképzett, tapasztalt trénerként olyan szolgáltatásokkal segíthetek irányt mutatni, melyeken keresztül közelebb kerülhetsz önmagadhoz, a belső világodhoz.

Mindannyian kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor szükségünk lehet új nézőpont keresésére, néhány bonyolultnak hitt kérdés megválaszolására, vagy egy komoly döntés meghozatalára. Ilyen esetekben a life coaching nagy segítség lehet, hogy megtaláljuk a helyes utat és kellő körültekintéssel tudjunk meghozni olyan nagy horderejű döntéseket, amelyek hosszútávon megváltoztatják az életünket.

Milyen szituációkban tud segíteni a személyes konzultáció?

 • Úgy érzed, elakadtál és nem találod a kivezető utat.
 • Úgy érzed, túl sokat vállalsz, ezért nehéz kézben tartanod mindent és emiatt lelkiismeret furdalásod van.
 • Folyamatos időhiánnyal küzdesz.
 • Képtelen vagy meghozni egy döntést, amit tudod, hogy nem szabad tovább halogatnod.
 • Úgy érzed, nem ért meg a környezeted és emiatt rosszul érzed magad.
 • Magánéleti, párkapcsolati problémád van.
 • Úgy érzed, rossz helyen vagy és ezen változtatni szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá.
 • Szeretnél sikeresebb lenni a munkádban, vagy éppen nem tudod, hogy mit is akarsz valójában csinálni.
 • Rengeteg önsegítő könyvet olvastál, de valahogy mégsem sikerül megváltoztatni a hétköznapjaidat.
 • Szeretnél jó kapcsolatot a családtagjaiddal, munkatársaiddal, de nehezen találod meg velük a közös hangot.

Miért jó megoldás számodra az egyéni konzultáció?

 1. Mert a jelenlegi helyzetből kiindulva a jövőre fókuszálsz.
 2. Mert megoldásokat keresel. (konfliktuskezelés, kommunikáció, bizalom)
 3. Konkrét célokat tűzöl ki, és azok megvalósításán dolgozol.

Én segítek Neked az álmaid megvalósításában, abban, hogy hogyan válj sikeres emberré, hogyan érd el az anyagi függetlenséget, a boldogságot! Nem helyetted érem el, én csak megtanítalak arra, hogy Te győztes emberré válj! Készen állsz?!