Bejelentkezés

Bejelentkező űrlap kitöltésével könnyedén és egyszerűen tudsz időpontot kérni tőlem. A konzultáció történhet személyesen vagy telefonon, illetve online, amelyik számodra a legkényelmesebb megoldás.

Az egyik oka, amiért ezt a hivatást választottam, éppen az, hogy fantasztikus élmény mindig új és új emberekkel találkozni. A nulladik találkozó, amire itt bejelentkezhetsz, nekem a nyitottságról és a figyelemről szól. Igyekszem nyitott lenni arra, aki velem szemben ül, figyelni rá, és meghallani azt, amit mond. Akár dolgozunk később együtt, akár nem, minden találkozás maradandó számomra.

A konzultáción mindkettőnknek döntenünk kell. Ez az együtt töltött idő szükséges ahhoz, hogy megállapítsd, szeretnéd-e, hogy a segítségedre legyek a célod elérésében, és nekem is döntenem kell, hogy szívesen dolgoznék-e veled. Időről-időre rácsodálkoznak azok, akikkel találkozom a konzultáción, hogy a közös munka az én döntésem is, pedig éppen ebben rejlik a felelősség. Te a célod iránt köteleződsz majd el, én pedig a Te támogatásodra!

Kérjük töltse ki a megjelölt mezőket!