A Tudás Mindenkié - Vállalkozói Ösztöndíj Program 2023

Ajánló - Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy különböző problémákra különböző megoldások léteznek, így a Felelős Cégvezetés közösen elindítjuk a Tudás Mindenkié Programot hazai kkv-k részére.

Hiszünk abban, hogy a tudás mindenkié. Ezért elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden Magyarországon működő kis- és középvállalkozás, egyéni vállalkozó számára a pályázati programunk jóvoltából elérhetővé legyen a: Hogyan értékesítsünk sikeresen, Hogyan szerezzek új ügyfeleket, Belső-és külső kommunikáció fontossága és annak eredményei, előadásaink, tréningjeink, melyek lendületet adhatnak és támogatást nyújthatnak az ambiciózus, fejlődni vágyó és akaró vállalkozóknak.

Mindez túl mutat egy sima képzésen, hiszen a meghirdetett programjaink mindegyike egy 6 hónapos mentori programmal párosul, ahol a megszerzet tudás beépítésre kerül a vállalkozás mindennapi életébe.

LIMITÁLT HELYEK - Pályázzon és nyerjen INGYENES helyet online tanfolyamainkra és programjainkra!

Pályázni az alábbi kurzusokra lehetséges:

  • Hogyan értékesítsünk sikeresen? Milyen személyiségi jegyeket kell figyelembe venni az értékesítési folyamat során?
  • Hogyan szerezzek új ügyfelet? Miben segít a közösségi média és abból hogyan tudok új ügyfeleket elérni és bevételt növelni?
  • Kommunikáció fontossága. Belső-és külső kommunikáció. Avagy hogyan kommunikáljunk hatékonyan a beosztottjainkkal és az ügyfeleinkkel?

Regisztráció kezdete: 2022. december 1.

Regisztráció határideje: 2023. február 28.

Eredmény hirdetés: 2023. március 3.

Az ösztöndíjat elnyerő vállalkozásokkal munkatársaink felveszik a kapcsolatot és az általuk egyeztetett időpontokban megindulhat a mentori program.

Regisztrálni a Felelős Cégvezetés oldalán lehet! REGISZTRÁCIÓ

2022 december 01.
 

 

Végtelen lehetőség vár Rád! INGYENES OKTATÓ ANYAG

Ajánló - Amennyiben szeretnél kiegyensúlyozott, boldog életet élni és maximálisan kihasználni az élet adta lehetőségeket, és szeretnél sikeres lenni a munkádban, akkor regisztrálj MOST és én küldöm neked INGYENES oktató anyagomat, hogy miként érheted el a sikert a lehető legrövidebb idő alatt!