Tréningek, események

Aki hű önmagához, az képes olyan változásokat elérni, ami nem csak próbálkozásokkal van tele, hanem célirányosan oda érkezik meg, ahová elindult!

Tréningjeimet elsősorban olyan vállalatok számára ajánlom, akik szenvedélyesen hisznek abban, amit csinálnak. Olyan cégeknek, amelyekben jelen van a belső fejlődésre való törekvés, igyekeznek lépést tartani a változással és van bátorságuk szembenézi a szervezeti kihívásokkal is a saját fejlesztésük érdekében.

Szívesen ajánlom a tréningjeimet olyan a cégeknek, ahol érték a munkatársak jól léte és ahol  fontos a szervezetben a tiszta és transzparens kommunikáció. Partnereimmel olyan kapcsolatokra törekszünk, amelyekben ezek az értékek szintén jelen vannak.

Mindig nagy örömmel dolgozok együtt olyan személyekkel, akik igényesek a belső világuk építésére és tudatosan szeretnének haladni a magukban felállított vágyak és célok irányába. Jó érzéssel tölt el, amikor trénerként a fejlesztési folyamatok során tanúja lehetek egy csapat igazi, mély, belső változásának.

Az elkövetkező időszakban az alábbi nyilvános előadásaim, tréningjeim kerülnek megrendezésre, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várok!