A pozitív gondolatok ereje

Általános - Mi mindent tudunk teremteni az életedben akkor, amikor pozitívan gondolkozunk? Mit jelent az, ha jelen van az életünkben a pozitív gondolkodás, a pozitív energia és mennyire tud romboló hatással lenni mindaz, ha negatívan állunk a dolgainkhoz? Mi a köze mindehhez az energiának, és mi a titok, ami miatt egyeseknek sikerül, másoknak nem. Nézzük miért is éri meg átprogramozni magunkat a pozitív gondolkodásra.

Negatív gondolatok VS pozitív gondolatok ereje

Mielőtt tovább mennénk érdemes megnéznünk, hogy mit teremt a negatív gondolkodás és mit teremt a pozitív gondolkodás ereje. Most meglepőt fogok írni: a pozitív gondolatok ereje nem csupán a gondolatokban van, a valódi erő a mögöttük lévő pozitív energia, ugyan ez igaz a negatív gondolkodásra is, azzal, hogy negatívan gondolkodik valaki, hogy minden sötéten lát negatív energiát termel. A negatívan gondolkodó emberek tele vannak kételkedéssel, bizonytalansággal, önbizalomhiánnyal és ennek köszönhetően ügyesen lehúzzák magukat, elindul egy negatív spirál, amelynek következtében a negatívan gondolkodó emberek megteremtik a saját maguk szomorú, boldogtalan valóságát. Ellenben a pozitívan gondolkodó emberek magabiztosak, kiegyensúlyozottabbak és a pozitív energiáknak köszönhetően teljesen más fényben láttatják a dolgokat.

Mindezt nem csak a szavakkal érhető el. Az univerzumnak ugyanis teljesen mindegy milyen szavakat használsz, az a lényeg, hogy a szavak mögé milyen gondolatokat, milyen energiát teszel. A lényeg az, hogy azonosulsz-e a gondolataiddal és a kimondott szavakkal, hiszen ha a gondolataid és a kimondott szavaid nincsenek összhangban, akkor nem tudsz egyértelmű pozitív energiát termelni.

Gondolatok energiája

A negatív gondolatnak akkor van ereje, ha közben lehúzó energiákat mozgatsz meg a háttérben. Ugyanez vonatkozik a másik oldalra is. A pozitív gondolatok ereje akkor tud megnyilvánulni, ha nem csak gondolati szinten van jelen, hanem a mögé tett energia is ebbe az irányba mutat.

Tehát nagyon fontos, hogy a kimondott szavak, a gondolataink és a hozzá kapcsolt energiánk összhangban legyenek egymással, mert akkor tudjuk legmagasabb fokon használni a gondolatunk teremtő erejét.

Biztos láttál, vagy hallottál már olyanról, hogy valaki éveken, évtizedeken át sajnáltatja magát mennyire beteg, folyamatosan a halálán van, és elhiteti a környezetével, hogy gondoskodásra szorul. Aztán amikor elfordulnak, akkor teljesen megváltozik a kép, hirtelen kutya baja sincs. Szerinted, ha pusztán a gondolatok és a kimondott szavak tudnának teremteni, akkor meg tudná-e ezt csinálni évtizedeken át? Az a helyzet, hogy ez a személy, egyáltalán nem veszi be, amiről beszél és játszik, csak manipulálja vele a környezetét. Abban a pillanatban, hogy a lehúzó gondolatai mögé odatenné azt az energiát is, elkezdené megteremteni és hamarosan oda is jutna.

A másik oldalról pontosan ezért nem működik a pozitív gondolatok ereje sem, amikor valaki csak a szavak szintjén próbálkozik a pozitív gondolkodással, és közben belül valami teljesen más játszódik le.

A gondolatok, azok gondolatok, nem több. Azáltal lesz teremtő erejük, hogy felruházod őket ezzel, és abból az energiából kezdesz el működni, ami ahhoz kell, hogy megvalósuljanak. És ez nem tudatosan zajlik a legtöbb esetben, különösen, amikor olyasmi jelenik meg az életedben, amit egyáltalán nem is szerettél volna.

Használd tudatosan a pozitív gondolatok erejét és tedd mögé azt az energiát, ami ahhoz kell, hogy kiterjeszd az életedet.

Amennyiben még többet szeretnél megtudni a pozitív gondolatok erejéről és hogy azt miként tudod használni jelentkezz most a Pozitív gondolkodás webináromra.

Amennyiben szeretnél jelentkezni a Pozitív gondolkodás webinára azt ITT megteheted!

 

2021 szeptember 02.
 

 

Saját tükörbenézésem és a nagy váltás (1 rész)

Általános - Kedves Drága követőim!Mivel az elmúlt időszakban számos változás következett be az életembe ezért úgy döntöttem, hogy itt a hivatalos oldalamon szeretnék nektek beszámolni a saját tükörbenézésemről, tapasztalataimról és a változásokról. Teszem ezt annak érdekébe, hogy ezzel is segítsek nektek, hogy egy-egy döntés meghozatala milyen nehéz mindenki számára és milyen göröngyös az utunk keresése. Remélem, hogy ez a blog sorozatom sokatoknak fog segítséget nyújtani saját utatok keresésében.

Mérgező gondolatok, amelyek gátolnak a boldogabb élet elérésében

Általános - Életünk során rengeteg gátló gondolatokat, hiedelmeket táplál, programoz belénk a környezetünk. Legyenek azok családtagok, barátok, vagy ismerősök, számtalan mérgező gondolatot „ültetnek el” bennünk, amelyek később az életünkre is negatív hatással vannak.