Pozitív gondolkodás webinár

Nem azt nevezzük pozitív gondolkodásnak, amit olyankor érzünk, amikor jó dolgok történnek velünk az életünkben – ilyenkor ugyanis könnyi pozitívnak, optimistának lenni. Amennyiben pozitívan gondolkodsz akkor minden élethelyzetben meg tudod őrizni bizakodó, tettre kész hozzáállásodat. A pozitív szemlélet, a pozitív gondolkodás egy létforma, az élethez való viszonyulás módja.


2021. szeptember 30. (18:00)

Regisztrálok

„Fordulj a nap felé, és az árnyékok a hátad mögé kerülnek”

(Maori közmondás)

Mit jelet a pozitív gondolkodás?

A pozitív gondolkodásban az a jó, hogy életed minden területét átjárja. A pozitív gondolkodás jó érzésekkel tölt el: meghatározza a múltbeli eseményekhez való hozzáállásodat, egészséges, magabiztos szemléletet ad a jelen megéléséhez, és optimizmussal tölt el a jövőre nézve. A pozitív gondolkodás segítségével kézbe veheted életed irányítását.

Tanuld meg, hogyan kerüld el a negatív gondolatok csapdáid, amelyek eddig hátráltattak!

Mi van akkor, ha rosszul mennek a dolgaim?

Az élet a pozitívan gondolkodó emberek számára is ugyanannyi csalódást, stresszt és vesztességet okoz, mint bárki más számára. A különbség csupán annyiban áll, hogy ki hogyan reagál bizonyos élethelyzetekre, szituációkra. A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy képes vagy feldolgozni a traumákat, a tragédiákat, időt adsz magadnak arra, hogy vigasztalódj, de közben azt is tudod, hogy rendbe fogsz jönni, és idővel jobbra fordul a sorsod.

Pozitív gondolkodás webinár

Pierog Alexander

 

Te döntöd el, hogy melyik utat választod a kifogások útját, vagy választod a nehezebb utat, az álmaid útját, amelynek a végső állomása a boldogságod beteljesedése!


Félig tele vagy félig üres a poharad?

A mindennapi szóhasználatunk jól tükrözi, hogy mit tartunk lehetségesnek és mit nem, és hogy mit is vagyunk hajlandóak megtenni mindezért. Azok az emberek, akik azt mondják: „Nekem semmi nem sikerül az életemben, én szerencsétlen vagyok.” Ez a kijelentés arról árulkodik, hogy az illető beletörődött a sorsába, sodródik az árral, és ezen nem is akar változtatni.

A gondolkodásmód és a viselkedésmód tükröződik a mindennapi életben használt beszédünkben. Ennek az ellenkezője is igaz: a szóhasználatod befolyásolja a gondolkodásodat és a viselkedésedet egyaránt. A negatív szavak és kifejezések gyakori használatától negatív és borúlátó leszel, mindez pedig hatással van rád az életed minden területén.

 

Regisztrálok

Ha úgy gondolod, félig üres a poharad, azzal korlátozod a lehetőségeidet!

Mely kifejezéseket használod az alábbiak közül?

  • Ez igazságtalan…
  • Semmi esélyem…
  • Nem tudok megváltozni…
  • Képtelen vagyok…
  • Nem tehetek róla…
  • Nem rajtam múlik…
  • Szerencsétlen vagyok…

Amennyiben a felsoroltak közül gyakran használod bármelyik kifejezést is azzal azt hiteted el önmagaddal, hogy reménytelen és kilátástalan a helyzeted, és nincs befolyásod az életedre.

Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra! – gyakran halljuk ismerőseinktől, barátainktól ezt az intelmet. A sorsunkat mi határozzuk meg, mégis sokan gondolnak úgy az életükre, mint olyan történések sorozata, amelyre nincsenek kellő befolyással. Pedig aki képes javára fordítani a pozitívgondolkodásban rejlő lehetőségeket, rugalmasabban áll majd az élete történéseihez, ezért boldogabb, egészségesebb és kívülről is sugárzóbb lesz.

  1. Változtass a szemléletmódodon, hogy reménnyel telve, optimistán nézhess szembe a jövővel!
  2. Sajátítsd el a stressz csökkentésének módozatait, és fejleszd a céljaid eléréséhez szükséges képességeket.
  3. Tegyél szert olyan átfogó gondolkodásmódra, amely segít az élet minden területén a legtöbb örömhöz jutva, a legkevesebb fájdalom árán boldogulni.
  4. Ismerd meg a negatív emberek kezeléséhez és hatásuk csökkentéséhez szükséges eszközöket.

 

Pozitív gondolkodás webináriumomat neked ajánlom, akkor,

  • ha szeretnéd boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élni,
  • ha szeretnéd könnyebben venni az akadályokat,
  • ha szeretnél változtatni az életeden!

100% pénzvisszafizetési garancia 

Ha a tréning végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmi használható gyakorlati tudást, akkor szólj és én szó nélkül visszautaljuk a jegy árát.

Amikor először találkoztam Alexanderrel, pozitívan csalódtam. Teljesen más személyiségre számítottam, és egy végtelenül kedves és őszinte emberrel találtam szemben magam. Bizalmat szavaztunk egymásnak, és az állapotfelmérés után elkezdtük a munkát. A konzultációinknak sajnos már vége, de miután rengeteget fejlődött az önbecsülésem, biztosan keresni fogom még az életem más területével kapcsolatban is.

Czeglédi János Budapest

Alexandertől rengeteg hasznos módszert tanultam meg, sosem gondoltam volna, hogy ilyen sokat tud nekem segíteni. Hihetetlen rálátással rendelkezik az élet minden területére, olyan felismerésekre vezetett rá, amelyek így utólag bár egyszerűnek tűnnek, a kérdései nélkül nem jöttem volna rá. Köszönöm szépen, számomra sorsfordító találkozás volt az első ülésünk!

Enikő Budapest

Alexander inspiráló tanácsai és a tőle tanult technikák mindig óriási erőt adnak az akadályok leküzdésére. Néha magam is meglepődöm, amikor olyan javaslatokkal áll elő, amelyeket soha azelőtt nem tettem volna meg, mert nem gondoltam, hogy sikeresek lehetnek. Tévedtem, mert most már játszi könnyedséggel veszek minden akadályt!

Balogh Mariann Sopron