JÖVŐTERVEZÉS INGYENES WEBINÁR

A Jövőtervezés Ingyenes webinárimomat olyan embereknek ajánlom, akik szeretnének változtatni a jelenlegi életükön és készek kezükbe venni a Jövőjüket és hajlandóak is tenni Önmagukért, a céljaikért és az álmaikért. Mivel a webinár ÉLŐ így az előadás végén amennyiben az elhangzottakkal kapcsolatosan kérdésed van azt bátran fel is teheted majd nekem.

ONLINE
2022. március 18. (18:00)

Regisztrálok


Múlt, Jelen, Jövő - MOST van itt az IDŐ!

„A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében.”

Eleanor Roosevelt

A MÚLT: A múlttal való megbékélés és a megbocsátás mindannyiunk életében elengedhetetlen szerepet játszik lelkifejlődésünkben. Elsőnek is az a legfontosabb, hogy meg tudjunk bocsájtani saját magunknak, minazért ami velünk történt a múltban, csak ezután tudunk megbocsátani mindenki másnak. Tudomásul kell vennünk, hogy bármilyen sérelem is ért minket a múlt már elmúlt, megváltoztatni sajnos nem tudjuk viszont róla alkotott gondolatainkat igen.

A JELEN: Sajnos nagyon sokan vannak azok, akik nem tudnak a jelenben élni, mert nem tudták elengedni a múltat, a múltbeli sérelmeiket és ezeket a sérelmeket hordozzák magukba és ezért nem tudnak a jelenben élni.

Egyre többen foglalkoznak orvosi, pszichológia és spirituális körökben a megbocsátás erejéről és annak lelki és testi hatásairól. A John Hopkins School of Medicine kutatói a harag szívre gyakorolt hatását vizsgálták 36 éven keresztül 1337 személy bevonásával. Azoknál a személyeknél, akik nagyobb haraggal reagáltak egy stresszes helyzetre háromszor nagyobb volt a szívbetegségek kockázata és ötször gyakrabban kaptak szívinfarktust derült ki a kutatásból. A gondolataink hatást gyakorolnak testünk működésére derül ki a tanulmányból. Az elme testre gyakorolt hatása annyira erős, hogy beindítja a biokémiai folyamatokat létrehozva tudatosan vagy tudattalanul a betegséget. Így tehát nem mindegy, hogy mit gondolunk vagy mondunk! Nem hiába mondjuk olyan gyakran azt a már-már közhelynek számító megállapítást, hogy a gondolatainknak teremtő ereje van. Ugyanakkor ez a tanulmány is ezt a megállapítást támasztja alá. Ezért is nagyon fontos az, hogy miként gondolkozunk a múltbéli sérelmeinkről és azok milyen befolyással vannak az életünkre.

A JÖVŐTERVEZÉS WEBINÁRON pont azt fogom bemutatni miként tudod elengedni a múltat és hogyan legyél a jelenben, mert csak akkor tudsz tovább lépni és a JÖVŐDRE koncentrálni.

A JÖVŐ: A jövőt csak akkor tudjuk igazán megtervezni, ha lezártuk a múltat, megtanultunk a jövőben élni és most már a gondolataink csak is a céljaink irányába mutatnak.

JÖVŐTERVEZÉS INGYENES WEBINÁR

Pierog Alexander

 

Te döntöd el, hogy melyik utat választod a kifogások útját, vagy választod a nehezebb utat, az álmaid útját, amelynek a végső állomása a boldogságod beteljesedése!


Jövőkép - Mi a Te személyes jövőképed?

Ha most felteszed magadnak a kérdést, hogy mi a Te személyes jövőképed, hol szeretnéd magad látni 5, 10, vagy 20 év múlva tudsz rá pontos választ adni? Ha IGEN, akkor azt is tudod, hogy mindazt hogyan fogod elérni? Tapasztalataim szerint az emberek többsége nem, hogy 20 évre előre nem tervez, hanem még pár hónapra előre sem gondolkodik. És ez nagyon is nagy hiba, hiszen ezzel pont a jövőjét éli fel már MOST!

„A legtöbb ember meghal 25 évesen, de csak 75 évesen temetik el.”

Benjamin Franklin

A személyes jövőkép fontosságát egy ember életében nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Meggyőződésem, hogy egyik fő oka annak, hogy sok ember megreked egy bizonyos szinten az, hogy nincs letisztázott, kristálytiszta személyes jövőképe.

Regisztrálok

Gátló tényezők - Mi az, ami hátráltat Téged?

A gondolatoknak hatalmas erejük van: képesek erőt adni, motiválni, és elősegíteni a céljaink elérésében, de sajnos akár sok esetben gátolhatnak is minket a saját gondolataink, aminek következtében szomorúságot, depressziót is okozhatnak, sőt, a magánéletben vagy a karrierben történő előre haladásunkat, a pénzhez, vagyonhoz való viszonyunkat is gátolhatják. Néhány gondolat, bár automatikus, borzasztóan káros: ezeket mindenkinek el kellene felejteni.

A negatív, mérgező gátló gondolatok, hiedelmek ugyanis fenemód károsak, és az egész életünkre, lelki és akár testi egészségünkre is rossz hatással lehetnek. Ahhoz, hogy valaki boldog kiegyensúlyozott életet élhessen, ahhoz elsőnek át kell programoznia magát és a rossz berögződött, ártó gondolatokat, hiedelmeket elengedni.

Gondolataink rabságában - Legnagyobb félelmein

Életünk során rengeteg gátló gondolatokat, hidelemeket táplál, programoz belénk a környezetünk. Legyenek azok családtagok, barátok, vagy ismerősök, számtalan mérgező gondolatot "ültetnek el" bennünk, amelyek később az életünkre is negatív hatással lehetnek.

Nem azt mondom, hogy a környezetünk ezt tudatosan teszi, vagy, hogy rosszat akarnak nekünk, nem, sőt ők úgy gondolják, azt hiszik, hogy pont ezzel segítenek nekünk, hiszen ők is ezeket a rossz beidegződéseket, hiedelmeket adják tovább nekünk jószándékkal. És persze vannak azok a mérgező, gátló gondolatok, amelyeket mi magunk tesszük magunkénak és hisszük igaznak. Ezek a mérgező gondolatok, hiedelmek azonban nagyon sok gondot, fájdalmat és sikertelenséget okozhatnak életünkben.

Jövőtervezés - Alapok és a célok meghatározása

Ahhoz, hogy tudd mit akarsz, mit szeretnél elérni ahhoz elsőnek szilárd alapokra van szükséged. Meg kell határoznod, hogy mi a Te értékrended, mi az, amit Te szeretnél, mik a Te személyes céljaid és azokat hogyan érheted el!

Megvalósítás - Vedd kezedbe a JÖVŐD!

A megvalósítás azzal kell, hogy kezdődjön, hogy eldöntöd végre KEZEDBE VESZED A JÖVŐD. Nem holnap, nem a jövő héten, nem a jövő évben, hanem még MA! Az első lépésed az lehet, hogy tiszteled magad annyira, hogy regisztrálsz és részt veszel ezen a webináron, ahol én megmutatom, hogy hogyan is tudod megtervezni a jövődet. Ha biztonságban akarod tudni a JÖVŐDET akkor még MA kell cselekedned!

Alexandertől rengeteg hasznos módszert tanultam meg, sosem gondoltam volna, hogy ilyen sokat tud nekem segíteni. Hihetetlen rálátással rendelkezik az élet minden területére, olyan felismerésekre vezetett rá, amelyek így utólag bár egyszerűnek tűnnek, a kérdései nélkül nem jöttem volna rá. Köszönöm szépen, számomra sorsfordító találkozás volt az első ülésünk!

Enikő Budapest

Amikor először találkoztam Alexanderrel, pozitívan csalódtam. Teljesen más személyiségre számítottam, és egy végtelenül kedves és őszinte emberrel találtam szemben magam. Bizalmat szavaztunk egymásnak, és az állapotfelmérés után elkezdtük a munkát. A konzultációinknak sajnos már vége, de miután rengeteget fejlődött az önbecsülésem, biztosan keresni fogom még az életem más területével kapcsolatban is.

Czeglédi János Budapest

Alexander inspiráló tanácsai és a tőle tanult technikák mindig óriási erőt adnak az akadályok leküzdésére. Néha magam is meglepődöm, amikor olyan javaslatokkal áll elő, amelyeket soha azelőtt nem tettem volna meg, mert nem gondoltam, hogy sikeresek lehetnek. Tévedtem, mert most már játszi könnyedséggel veszek minden akadályt!

Balogh Mariann Sopron