SUPERTALENT CLUB - Fejlődés korlátok nélkül!

Online előadások, tréningek, oktató videók, óriási kedvezmények, prémium szolgáltatások SUPERTALENT CLUB tagjaink számára. Válts éves tagságot, és használd ki a klubon belüli a tanulási lehetőségeket és válj sikeres és ismert előadóművésszé.

Magyarország
2021. június 01. (18:50)

Regisztrálok

Fejlődés korlátok nélkül!

Légy tagja Te is egy fejlődő közösségnek és vedd kezedbe szakmai karriered, életed! A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda produkciós vezetőjeként napi szinten találkozom tehetséges fiatalokkal, akik azzal a nehéz problémával küzdenek, hogy miként és hogyan tudnának kitörni a szürkeségből és tehetségüket, tudásukat megmutathassák a nagyérdemű közönségnek és nem utolsó sorban meg is tudjanak élni abból, amit csinálnak. A SUPERTALENT CLUB pont ezekre a nehézségekre ad megoldásokat, segítséget és ezáltal Te is saját kezedbe veheted az irányítást szakmai karriered felett, hogy abból élhess, és azt csinálhasd, amit igazán szeretnél.

Online előadások, tréningek, oktató videók, óriási kedvezmények, prémium szolgáltatások SUPERTALENT CLUB tagjaink számára. Válts éves tagságot, és használd ki a klubon belüli a tanulási lehetőségeket és válj sikeres és ismert előadóművésszé.

Mi az a SUPERTALENT CLUB?

A SUPERTALENT CLUB egy önfejlesztő közösség, amelyhez bárki csatlakozhat tagsági díj ellenében, aki úgy érzi, hogy nem tud előre lépni karrierjében, úgy érzi, hogy külső segítsége lenne szüksége ahhoz, hogy ismertebb, sikeresebb előadó válhasson belőle. Ennek a közösségnek létrehoztunk egy exkluzív csomag ajánlatot: online tréningek és személyes találkozók, melyek nagyban hozzájárulnak a fejlődéshez. A Club egy folyamatosan bővülő, önfejlesztő tudásbázist biztosít, amely támogatja a folyamatos fejlődésed, a karrieredben való előre lepésedet, a vállalkozásod sikerét. Továbbá hozzájárul a spirituális fejlődéshez, és válaszokat kaphatsz arra is, hogy mik voltak azok a gátló tényezők, amelyek miatt eddig nem sikerült előadóművészeti karrieredben előre lepni.  Zártkörű rendezvényeinken hatékonyabban, könnyebben, gyorsabban szerezheted meg a szakmai élethez valóban szükséges tudást, hiszen hasonló gondolkodású és problémákkal küzdő emberekkel ismerkedhetsz meg és tanulhatsz mások történetéből, tapasztalásaiból.

SUPERTALENT CLUB - Fejlődés korlátok nélkül!

Pierog Alexander

 

Te döntöd el, hogy melyik utat választod a kifogások útját, vagy választod a nehezebb utat, az álmaid útját, amelynek a végső állomása a boldogságod beteljesedése!


Miben segít előre lépni a SUPERTALENT CLUB?

A SUPERTALENT CLUB megkönnyíti a fejlődésedet, hogy elérhesd mind azt, amit csak szeretnél. Szakmai karriered csúcsára kerülhetsz és ismert, sikeres előadóművésszé válhatsz. A clubtagjaink számára folyamatosan biztosítunk önfejlesztő anyagokat, videókat, online tréningeket, személyes találkozókat. Sőt igény esetén személyes konzultáción is részt vehetsz, ahol feltárjuk az akadályozó tényezőket és felállítjuk a prioritásokat és céljaidat, és kidolgozzuk a stratégiát, hogy azokat, hogyan érheted el minél hamarabb.

Fejlődés - Egyedi gyakorlatokkal fejlesztheted képességeidet és egy új szintre emelheted az életed.

Tanulás - Minden héten értékes tudásanyagok, videót küldünk számodra.

Előadások - Ha fejleszted magad, akkor érezhető lesz a javulás az életedben és az eredményeidben. Személyes találkozásaink során gyakorolhatod a túlzott lámpaláz leküzdését.

Emberi kapcsolatok - A környezeted, az emberek, akik körül vesznek nagymértékben befolyásolják a sikerességed.

 

Regisztrálok

Mit ad neked?

A SUPERTALENT CLUB tagjaként megtanulhatod, hogy hogyan menedzseld önmagad, hogyan építsed az „én márkádat”, kialakítjuk és meghatározzuk a személyes iránytűdet, és kidolgozzuk a személyes stratégiádat. Megnézzük mik azok a dolgok, amelyek gátolnak téged a tovább lépésben, a sikeredben, és azokat a gátló tényezőket, hogyan tudod letenni és új szokásokat készségeket elsajátítani a sikered érdekében. A DISK módszernek köszönhetően közelebb kerülhetsz önmagadhoz, megértheted, hogy miért működsz úgy, ahogyan és ezt hogyan tudod kezelni. És nem utolsó sorban megtanulsz motiváltnak maradni akkor is amikor úgy érzed nem megy tovább.

Mitől ennyire hatékony a SUPERTALENT CLUB?

A tanulás egyik legkényelmesebb módját biztosítjuk számodra. Az online elérhető anyagjainknak köszönhetően a saját tempódban tudsz haladni, az anyagokat újra és újra megnézheted, elemezheted és a technikákat gyakorolhatod. Az oktatási és tréning anyagok és a videók által olyan gondolkodásmódot sajátíthatsz el, mely további életed meghatározója lehet.

Zártkörű klubtalálkozók, előadások vagy szabad kulturális programok

A siker egyik legfontosabb összetevője a szociális kapcsolataink, az ismerettségi körünk. Nagy hatással vannak rád azok az emberek, akik körülvesznek. Clubtagként résztvehetsz clubtalálkozón, és felteheted Alexandernek a kérdéseid. A találkozók nagyszerű lehetőségek a kapcsolatteremtésre, ismerkedésre. Ha szeretnél hozzád hasonló emberekkel időt tölteni, akkor a Clubban a helyed.

Mit kapsz klubtagként egy éven keresztül?

A tanulásban sokszor az a legnehezebb, hogy fenn kell tartani a rendszerességet, és a motivációt. Clubtagként ez többé nem fog problémát jelenteni, ugyanis hetente kapsz fejlesztő tananyagokat, videókat, vehetsz részt tréningeken. Folyamatosan kapcsolatba lehetsz más tagokkal, és követhetitek egymás fejlődését akár online, akár személyesen. Részt vehetsz a zártkörű rendezvényeken, kedvezményesen látogathatod a tréningjeinket. Közvetlen kapcsolatba kerülhetsz Pierog Alexanderrel és a többi SUPERTALENT CLUB taggal.

A SUPERTALENT CLUB tagsággal jogosulttá válsz, hogy minden hónapba részt vegyél egy szabad témájú programon vagy előadáson!

Ezeken a találkozókon lehetőséged lesz ismerkedni és tanulni. Bizonyára tudod, hogy rendkívül fontos a sikeresség elérésében, hogy milyen emberekkel veszed körül magad. A hozzád hasonló emberek, akik fejlődni és tanulni szeretnének, itt összegyűlnek.  

Egész évben álandó kedvezmények

Csak Clubtagoknak:

  • 5%-ék kedvezmény minden szolgáltatásból,
  • korlátlan használat,
  • a teljesárú szolgáltatásoknál használható fel,
  • Mire használható fel?
  • privát konzultációk Pierog Alexanderrel
  • szemináriumok
  • tréningek
  • önfejlesztő csoportok

SUPERTALENT CLUBTAGKÉNT gyorsítósávra helyezheted a karriered az életed!

Az általunk megküldött fejlesztő anyagoknak, videóknak és a rendezvényeinken való részvétel által sikeresebb lehetsz az életben, jobb döntéseket hozhatsz az üzleti világban, kapcsolatokat építhetsz, és egy fejlődő csapat tagja lehetsz.

SUPERTALENT CLUB éves előfizetés 34.900, Ft/év

Mit tartalmazz az éves előfizetés?

  • Tréning és gyakorlati anyagok előfizetése
  • Videótár előfizetése
  • Live előadások
  • Kedvezmény az online tréningekre
  • Kedvezmény tréningekre, szemináriumokra
  • Zártkörű előadások csak klubtagoknak
  • Kedvezmény személyes konzultációra
  • Klubtalálkozók

 

 

Amikor először találkoztam Alexanderrel, pozitívan csalódtam. Teljesen más személyiségre számítottam, és egy végtelenül kedves és őszinte emberrel találtam szemben magam. Bizalmat szavaztunk egymásnak, és az állapotfelmérés után elkezdtük a munkát. A konzultációinknak sajnos már vége, de miután rengeteget fejlődött az önbecsülésem, biztosan keresni fogom még az életem más területével kapcsolatban is.

Czeglédi János Budapest

Alexandertől rengeteg hasznos módszert tanultam meg, sosem gondoltam volna, hogy ilyen sokat tud nekem segíteni. Hihetetlen rálátással rendelkezik az élet minden területére, olyan felismerésekre vezetett rá, amelyek így utólag bár egyszerűnek tűnnek, a kérdései nélkül nem jöttem volna rá. Köszönöm szépen, számomra sorsfordító találkozás volt az első ülésünk!

Enikő Budapest

Alexander inspiráló tanácsai és a tőle tanult technikák mindig óriási erőt adnak az akadályok leküzdésére. Néha magam is meglepődöm, amikor olyan javaslatokkal áll elő, amelyeket soha azelőtt nem tettem volna meg, mert nem gondoltam, hogy sikeresek lehetnek. Tévedtem, mert most már játszi könnyedséggel veszek minden akadályt!

Balogh Mariann Sopron