Manifesztáció - A gondolatainknak teremtő ereje van

Általános - A gondolataink meghatározzák körülményeinket, minden gondolatunknak teremtő energiája, teremtő ereje van, ez tulajdonképpen a manifesztáció. Ezért is nagyon fontos, hogy miként és hogyan gondolunk önmagunkról, hogyan viszonyulunk saját magunkhoz és az, hogy pozitívan vagy negatívan gondolkodunk. Hiszen a gondolataink befolyásolják a mindennapi életünket, történéseket, a jelenünket és a jövőnket egyaránt. Tehát leszögezhetjük, hogy a gondolatainknak hatalma van!

A gondolataink meghatározzák körülményeinket, minden gondolatunknak teremtő energiája, teremtő ereje van, ez tulajdonképpen a manifesztáció. Ezért is nagyon fontos, hogy miként és hogyan gondolunk önmagunkról, hogyan viszonyulunk saját magunkhoz és az, hogy pozitívan vagy negatívan gondolkodunk. Hiszen a gondolataink befolyásolják a mindennapi életünket, történéseket, a jelenünket és a jövőnket egyaránt. Tehát leszögezhetjük, hogy a gondolatainknak hatalma van!

Pozitív vagy negatív látásmód?

A döntés a mi kezünkben van. Mi döntjük el, hogy egy adott helyzetet negatívan vagy pozitívan látjuk, hogy miként gondolunk erre. Én azt az utat választottam, hogy ha nehézséggel is kell szembe néznem azt is próbálom pozitívan látni. Azt nézem, hogy mit kell nekem ebből megtanulni, mi az, ami engem ebben a helyzetben szolgálhat és a jövőben a segítségemre lehet majd! Nem a nehézséget látom benne, nem úgy élem meg, hogy összedőlt a világ és mindenki ellenem van, hanem azt nézem ebből az egészből nekem mi a jó, mert, ahogy a szólás is mondja „Minden rosszban van valami jó!” és így máris pozitív oldaláról közelítettem meg egy nehézséget. Nem mindegy, hogy félig üres a pohár vagy félig tele van. Én félig telinek látom azt a bizonyos poharat. És ezzel el is érkeztünk oda, hogy miért is annyira fontos a pozitív gondolkodás, a manifesztáció? Miben segíthet bennünket a manifesztálás?

Mi az a manifesztálás?

Amikor tudatosan megjeleníted, vizualizálod a gondolataidban mindazt, amire vágysz, ekkor az egyik leghatékonyabb eszközt használod a megvalósításhoz, ahhoz hogy minden, ami után vágyat érzel, kézzelfoghatóvá,  érezhetővé váljon, azaz manifesztálsz.

A vágyak manifesztálása elsőre varázslatnak tűnhet, de mint sok minden az életben, van egy kritikus útja a szükséges lépéseknek a siker érdekében, ez pedig nem más, mint hogy a szív és az értelem szándéka azonos irányban legyen. Ha egyszer a negativitást és a félelmet felváltotta a vágy és a szándék, a következő lépés a képzelőerőd használata, hogy pontosan azt képzeld el, amit meg szeretnél nyilvánítani. Hiszen a hiedelmeink, a félelmeink azok, amelyek gátolnak minket abban, hogy megfelelőképpen tudjunk vizualizálni. Ha azt érezzük, hogy mi ezt nem érdemeljük meg, nekünk ez úgy sem sikerülhet akkor valóban nem is fog sikerülni.

A szív és az gondolat szándéka

Minden gondolatból lehet megvalósulás, ha elegendő energiát teszel bele, kitartó vagy, és összhangban vagy a vágyad energiájával. Ha nem vagy képes  együtt rezegni a vágyaiddal, nem az fog megjelenni a valóságodban. A kétely, a kishitűség, az önbüntető önbántalmazó gondolatformák, háttérben futó programok szabotálni fogják. Ezért nagyon fontos, hogy összhangba legyél önmagaddal és pontosan tudd, hogy mit is szeretnél, mit akarsz, és azt is hidd el, hogy te ezt megérdemled.

Ahhoz hogy sikeresen tudjunk manifesztálni az első és talán legfontosabb dolog, hogy írjuk le azt, amit szeretnénk elérni, manifesztálni. Fontos, hogy érthetően fogalmazzuk meg mindazt, amit szeretnénk, legyen érthető és világos, mi az, amire vágyunk. Ezután behunyt szemmel vizualizáljuk azt valóságként, hogy azt már elérted, hogy az a bizonyos dolog vagy cél már a tiéd. Ezzel a módszerrel bármilyen vágyat vagy tervet rögzíthetsz a tudatodba, amely ott feltöltődik a megvalósulás és a cselekvés energiáival.

Tény hogy ez sem működik egyik napról a másikra. Idő és türelem kell hozzá, hogy levetkőzd a gátló programjaidat és megtanuld használni a gondolataid erejét a pozitív gondolkodásoddal és a szemléletmód váltásoddal. Türelem leginkább önmagadhoz kell, hogy amikor elkezdesz manifesztálni ne azonnal, akard, tud, hogy megteremted majd és áramlani fog hozzád mindaz, amit csak szeretnél, és akkor magából a folyamatból is rengeteg energiát és tanulást tudhatsz magadénak.

 

2021 május 11.
 

 

Saját tükörbenézésem és a nagy váltás (1 rész)

Általános - Kedves Drága követőim!Mivel az elmúlt időszakban számos változás következett be az életembe ezért úgy döntöttem, hogy itt a hivatalos oldalamon szeretnék nektek beszámolni a saját tükörbenézésemről, tapasztalataimról és a változásokról. Teszem ezt annak érdekébe, hogy ezzel is segítsek nektek, hogy egy-egy döntés meghozatala milyen nehéz mindenki számára és milyen göröngyös az utunk keresése. Remélem, hogy ez a blog sorozatom sokatoknak fog segítséget nyújtani saját utatok keresésében.

A pozitív gondolatok ereje

Általános - Mi mindent tudunk teremteni az életedben akkor, amikor pozitívan gondolkozunk? Mit jelent az, ha jelen van az életünkben a pozitív gondolkodás, a pozitív energia és mennyire tud romboló hatással lenni mindaz, ha negatívan állunk a dolgainkhoz? Mi a köze mindehhez az energiának, és mi a titok, ami miatt egyeseknek sikerül, másoknak nem. Nézzük miért is éri meg átprogramozni magunkat a pozitív gondolkodásra.