Valósítsd meg önmagad – INGYENES webinár

Hogyan tudod elérni azt, hogy a gondolataidnak teremtő erejét használva teremtsd meg mind azt, amit csak szeretnél? Hogyan tudsz kiegyensúlyozott boldog életet élni azzal, hogy a gondolataidat átprogramozod?


2021. november 25. (18:00)

Regisztrálok

Jelentkezz az október 14-i 18:00 órakor kezdődő élő, teljesen INGYENES webinárra, és megmutatom, hogyan tudod a gondolataid erejével jobbá tenni az életedet, hogyan tudod könnyedén elérni az anyagi függetlenséget, a céljaidat és az álmaidat.

„Vigyázz, hogyan gondolkodsz, az életedet a gondolataid formálják.”

 /Példabeszédek/

A gondolataink meghatározzák körülményeinket, minden gondolatunknak teremtő energiája, teremtő ereje van, ez tulajdonképpen a manifesztáció. Ezért is nagyon fontos, hogy miként és hogyan gondolunk önmagunkról, hogyan viszonyulunk saját magunkhoz és az, hogy pozitívan vagy negatívan gondolkodunk. Hiszen a gondolataink befolyásolják a mindennapi életünket, történéseket, a jelenünket és a jövőnket egyaránt. Tehát leszögezhetjük, hogy a gondolatainknak hatalma van!

Te is tudod:

Hogy muszáj lépned és változtatni az életeden, mert most csak a múltadra összpontosítasz, a jelendet nem tudod megélni, és a jövődet pedig egyáltalán nem építed!

Tudod, hogy változtatnod kellene...

  • de nem tudod hogy hogyan hagyd hátra a múltad?
  • de nem tudod, hogy hogyan éld meg a mindennapok kihívásait?
  • de nem tudsz a jövődre fókuszálni?

Ha ezekre a kérdésekre „igen” a válaszod, akkor pontosan NEKED szól ez a webinár!

Valósítsd meg önmagad – INGYENES webinár

Pierog Alexander

 

Te döntöd el, hogy melyik utat választod a kifogások útját, vagy választod a nehezebb utat, az álmaid útját, amelynek a végső állomása a boldogságod beteljesedése!


Ha abban hiszel, hogy menni fog, akkor lehetőséget fogsz látni. Ha abban, hogy nem, akkor pedig akadályokat.

Miről is lesz szól a Valósítsd meg önmagad – INGYENES webináron?

  • Negatív vagy pozitív gondolkodás
  • Mérgező gondolatok, amelyek gátolnak a boldogabb élet elérésében
  • Manifesztáció
  • A szív és a gondolat szándéka
  • Valósitsd meg önmagad és hozd ki az életedből a legtöbb

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az előadás után még maradt kérdésed, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!

Regisztrálok

Miért bízhatsz meg Pierog Alexanderban?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Előadásaim nem bullshit-ra épülő, semmitmondó okosságok, hanem valós tudományos tényekre épülő gondolatok, amelyeknek segítségével, és használatával az ügyfeleim tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet tudnak élni.

Számos embernek, vállalkozónak segítettem már megváltoztatni az életét, azzal, hogy megtanítottam nekik lezárni a múltat és megtanítottam, hogy miként tudják a gondolataikat irányítani a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet érdekében. Megtanítottam őket, hogy a céljaikat hogyan tudják elérni. Miért? Azért, mert pontosan tudom, hogy mik azok a buktatók, nehézségek, amiken jó magam is átestem, és jól tudom, hogy milyen hatással volt a saját életemre, hogy megtanultam a teremtő gondolataim erejét saját magam boldogságára használni! Ezt a tudást, tapasztalást szeretném most átadni neked is!

Tény hogy ez sem működik egyik napról a másikra. Idő és türelem kell hozzá, hogy levetkőzd a gátló programjaidat és megtanuld használni a gondolataid erejét a pozitív gondolkodásoddal és a szemléletmód váltásoddal. Türelem leginkább önmagadhoz kell, hogy amikor elkezdesz manifesztálni ne azonnal akard; tud, hogy megteremted majd és áramlani fog hozzád mindaz, amit csak szeretnél, és akkor magából a folyamatból is rengeteg energiát és tanulást tudhatsz magadénak.

Ha készen állsz az utazásra, akkor nincs más dolgod, REGISZTRÁLJ MOST!

Alexander inspiráló tanácsai és a tőle tanult technikák mindig óriási erőt adnak az akadályok leküzdésére. Néha magam is meglepődöm, amikor olyan javaslatokkal áll elő, amelyeket soha azelőtt nem tettem volna meg, mert nem gondoltam, hogy sikeresek lehetnek. Tévedtem, mert most már játszi könnyedséggel veszek minden akadályt!

Balogh Mariann Sopron

Amikor először találkoztam Alexanderrel, pozitívan csalódtam. Teljesen más személyiségre számítottam, és egy végtelenül kedves és őszinte emberrel találtam szemben magam. Bizalmat szavaztunk egymásnak, és az állapotfelmérés után elkezdtük a munkát. A konzultációinknak sajnos már vége, de miután rengeteget fejlődött az önbecsülésem, biztosan keresni fogom még az életem más területével kapcsolatban is.

Czeglédi János Budapest

Alexandertől rengeteg hasznos módszert tanultam meg, sosem gondoltam volna, hogy ilyen sokat tud nekem segíteni. Hihetetlen rálátással rendelkezik az élet minden területére, olyan felismerésekre vezetett rá, amelyek így utólag bár egyszerűnek tűnnek, a kérdései nélkül nem jöttem volna rá. Köszönöm szépen, számomra sorsfordító találkozás volt az első ülésünk!

Enikő Budapest