Célállítás a 2023-as évre

Célállítás a 2023-as évre - Egy rendkívüli ajándék neked vagy szeretteidnek  Ajándékozd meg magad, vagy szeretteidet egy 60 perces személyre szóló célállító tervezéssel! Kezd az évet azzal, hogy megálmodod és megtervezed a 2023-as évedet. Vegyél részt egy 60 perces személyes konzultáción, ahol személyedre szabottan megtervezzük a 2023-as éved, hogy a 2023-as éved olyan legyen, amilyenek azt Te magad is szeretnéd!

Hogyan lesznek a célok jó célok?

A megfelelő célok megfogalmazása segítségünkre lehet abban, hogy figyelmünket fókuszálni tudjuk, motivációnkat fenntartsuk, és nem mellesleg eredményesek legyünk álmaink, vágyaink megvalósításában. A célok tehát a fejlődésünk eszközei, melyek egy vágyott szint- lehetőség szerint időhöz kötött- elérését határozzák meg, valamint segítenek megtalálni és elfogadni az utat.

A célok közvetlen hatással bírnak, hiszen figyelmünket ráirányítják a kulcsfontosságú kérdésekre, amivel foglalkozni szeretnénk, mobilizálják az erőforrásainkat, növelik a kitartást. Azonban indirekt hatással is bírnak, hiszen jelentős mértékben befolyásolják a pszichológiai állapotunkat is. Gondolok itt arra, hogy növelik az önbizalmat, és az elégedettség érzését, emellett pedig csökkentik a szorongást. Egyszóval tudatosabbá tesznek bennünket, segítenek átlendülni a nehézségeinken. Éppen ezért érdemes a célok megfogalmazására külön időt szentelni.

 

 A célállítás technikája

A célállítás technikája segítségünkre lehet abban is, hogy a saját céljainkat tudatosítsuk. Sokszor ugyanis valahol a fejünkben már megfogalmazódott az elképzelés, hogy mit is szeretnénk, de talán még magunk számára sem mertük kijelenteni. A célállítás során értékelhetjük jelenlegi állapotunkat, lehetőségeinket, amik megint csak hozzájárulnak a reális célok megfogalmazásához, valamint lehetőséget ad kontrollálni a céljaink felé való haladás útját. Sokaktól halljuk, hogy " célom, hogy boldog legyek", "célom, hogy jól keressek", "célom, hogy győzzek". Ezen célok felállításánál mind-mind olyat hibákat követünk el, melyeket a nap folyamán fogunk kifejteni.

Amennyiben szeretnéd önmagad vagy szeretteid megajándékozni egy 60 perces személyre szóló célállító tervezéssel azt az alábbi elérhetőségeim egyikén teheted meg!

Bővebb információ a +36 20 408 4888-as telefonszámon!